Ministry u Srbiji i Hrvatskoj!

Published on by Igor Lazarević

Ministry u Srbiji i Hrvatskoj!

Industrial Metal velikani Ministry u okviru svoje evropske turneje dolaze u prestonice Srbije i Hrvatske! Dobro ste pročitali, Ministry. Organizatori koncerata kod nas se ove godine izgleda nikako ne šale, pogotovo mislim na Los Angeles Agency.

4.6. će veliki Ministry nastupati u Beogradu u Barutani, koja se nalazi u Donjem Gradu Kalemegdana. Strangefear koji inače stoje iza organizacije koncerta kod nas, su odlučili da nas počaste nečim novim i samim tim konačno razbili monotoniju večito istih gostiju u našoj prestonici. Još samo da vidimo da li će nam obezbediti neku predgrupu koja je dostojna da zagreje atmosferu pre Ala i njegove ekipe. Karte će moći da se kupe na prodajnim mestima Eventima od ponedeljka 20.3. po paprenoj ceni od 2490 dinara, ali svakako verujem da treba posetiti ovaj događaj i prežaliti pare, jer onaj ko bude razmišljao da li da ide ili ne, pa odluči da ne ode, kajaće se sigurno.

Event link:
Ministry Live: Barutana - Belgrade

 

Kod komšija u Zagrebu će nastupati tri dana kasnije, tačnije 7.6. u Tvornici Kulture. Kao što sam već prethodno pomenuo, organizatori ovog događaja u Hrvatskoj su ljudi iz organizacije Los Angeles Agency, koji su ove godine zaređali sa jako dobrim koncertima u njihovoj prestonici, o kojima ponekad pomislim da mi u Beogradu možemo samo da sanjamo. Karte se takođe mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima i već su uveliko u prodaji. Cene karata do 2.4. po ceni od 130 kuna, od 3.4. do 6.6. će biti 150 kuna, a na dan koncerta 170 kuna. Karte takođe možete kupiti i na sledeći prodajnim mestima:

Dirty Old Shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A

Event link:
Ministry u Zagrebu

Published on Događaji-Events

Comment on this post