Sick Metal Festival za dve nedelje u Jugošpedu

Published on by Balkan Metal Promotion

Sick Metal Festival za dve nedelje u Jugošpedu

U ogranizaciji Rok Pokreta, imaćete priliku da uživate na festivalu pod imenom "Sick Metal Festival", koji će se 09.02. održati u Beogradu u Jugošpedu. Ovde ćete imati priliku da čujete 4 odlična domaća metal benda:

Rapidforce - Dobro poznat domaćoj publici groove/thrash metal bend koji iza sebe ima dva fenomenalna albuma "Apotheosis Of War" iz 1993 i "Burst Under Pressure" iz 2008.
FB link

Stomp - Hardcore bend sastavljen od poprilično iskusnih muzičara sa domaće metal scene, sviraju autorske stvari, ali za sada objavljenih studio verzija tih pesama ima nula.

XSUS - Marsovsko-beogradski progressive/melodic death metal sa izdatih nekoliko singlova, takođe poznati našoj publici, malo i šire, već dosta puta su pokazali svoju moć uživo.
FB link

Mogila Deathcult - Nemilosrdni death metal/grindcore bend osnovan 2012. godine u Požarevcu, za sada imaju jedan demo album iz 2023. nazvan "River Rot".
FB link

Na licu mesta će se znati ko će kada da svira.

Za ovaj karambol ćete se otvoriti 450 dinara, ukoliko uđete u prostor u periodu od 20:00 do 21:00, ukoliko poželite da uđete posle 21:00, cena će biti 600 dinara. To je odličan način da se bendovi podrže, možete da dođete ranije, čujete ih sve i divljate uz sve, a možete da dođete kasnije i da platite više. Kako god je vama volja. Vidimo se tamo!

Zvanični Facebook event.

 

Published on Događaji-Events

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post